2016. január 12., kedd

Mobil marketing – tömeges SMS-küldő cég

Folyik az aktuális keresőmarketing blogtuning - egyben a NolBlog megszűnését követő kármentés, posztok importálása különféle blogokra:

Mobil marketing szolgáltatás

Per definitionem az online SMS-kampány lebonyolítása egy olyan internetes mobil-marketing szolgáltatás, amely webfelületről tömeges SMS küldés révén kézbesít reklámszövegeket a vásárlói  ügyfélkörszámára.

Mindehhez bővebb kiegészítések a mobilmarketing.blog.hu oldaláról, amely szerint a pénzügyi tranzakcióknál és banki szolgáltatásoknál egyre többször kerülnek elő a mobilhálózatra kötött, illetve mobilinternettel is rendelkező telefonok. Egy közelmúltban végzett közvélemény-kutatás szerint a válaszadók közel harmada, pontosan 32 %-a már hajtott végre fizetési tranzakciót a készüléke segítségével. A netbank használata mobilon keresztül ugyanakkor Magyarországon még nem annyira jellemző: mindössze tíz %-uk nyilatkozott úgy, hogy telefonja segítségével is szokta intézni banki ügyeit. Ehhez képest a pénzintézetek szinte egyáltalán nem használják ki a mobilmarketing kínálta lehetőségeket, még a kifejezetten okostelefon igénybevételével bankolók számára sem indítanak ezek a szervezeti egységek az ügyfélkör szélesítését célzó sms-kampányt, holott ennek eredményességét az elektromos kommunikációval és online marketing elárásokkal foglalkozó szakemberek már bizonyították.

Tömeges SMS küldés mobiltelefonra

Jelentősebb szervezeti egységek, államhivatalok, nagyvállalatok, bankok olykor saját infrastruktúrát építenek a csoportos sms-küldéshez - ez mindenképpen növeli a kampányok lefolytatásának biztonságát, ugyanakkor nagy anyagi ráfordítással jár és nem biztos, hogy a beruházás megtérülési rátája eléggé kedvező az adott egység egyéb üzelti ágazataihoz képest.

Ám ha egy ilyen önálló fejlesztési stratégia be is igazolódhat, az szinte bizonyos, hogy kisvállalkozások esetében ez nem költséghatékony, ésszerűbb és célszerűbb az online üzenetküldő ágazatban gyakorlott szolgáltató céget megbízni az SMS-kampány lebonyolításával. Az ilyen cégek úgynevezett Gateway rendszerben, azaz mobileszköz igénybevétele nélkül teljesítik a megrendeléseket és akár milliós számban képesek tömeges smsüzenet kézbesítésére.

mobilmarketing - tömeges sms
Számítógépről továbbított tömeges SMS - Gateway mobilmarketing

Online marketing, mobilmarketing, tömeges sms küldés - okostelefon alkalmazása SMS-kampányhoz 


Okostelefon Pr – tömeges üzenetküldés, marketing kampány lefolytatása, ingyenes sms küldés - Mobil marketing – tömeges SMS-küldő cég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése